Forretningskoncept    Info til butikker    Profil    Bliv franchisetager    Kontakt    Gavepapir
  Card Group Danmark søger franchisetagere

17. juli 2024 - 23:44:46  

Print side   Tilføj til favoriter   E-mail side 

Gavepapir

Gavepapir engros

Gavepapir engros leverer vi fra dag til dag.

Vi har et stort antal forskellige designs af gavepapir engros, og vi har nordens mest avancerede system til tracking af de lettest omsættelige designs. På den måde kan vi sammensætte et gavepapir engros sortiment sammen med dig, der sikrer dig den højeste omsættelighed.

Vores sortiment består bl.a. af gavepapir engros, gavebånd engros, cellofan engros og silkebånd engros. Vi hjælper dig med sammensætningen af det rigtige sortiment.

Levering

Vi leverer gavepapir engros, gavebånd engros, cellofan engros og silkebånd engros.

Vores konsulenter har prøver af det komplette sortiment med sig, og kan sammen med dig, sammensætte det hurtigst omsættelige sortiment til din butik i dit lokalområde, fordi vi ved hvilke designs der sælger hvilke områder.

Vi sætter vores gavepapir engros ind i din butik på kommission. Vores konsulent kommer og fylder op løbende, og det er i forbindelse med opfyldningerne, at du får en regning fra os. Du betaler altså først når du har solgt vores varer.

Får du udsolgt hurtigere end forventet, kan du også bestille gavepapir engros fra vores hovedkontor, så leverer vi oftest dagen efter.

Displays og stativer

Vi hjælper dig også med Displays og stativer når vi leverer gavepapir engros, gavebånd engros, cellofan engros og silkebånd engros. Vores konsulenter er behjælpelige med rådgivning derom, således det passer bedst muligt til det udvalgte sortiments bredde og dybde.

Card Group Danmark har nordens førende system til udvælgelse af de mest succesfulde designs og hjælper gerne din virksomhed med det bedste sortiment indenfor gavepapir engros.

Kontakt

Karsten G. Luxhøj

Tlf: 4394 4455
Mobil: 6130 6688

CardGroup er en yderst succesfuld international franchiseorganisation, som markedsfører et unikt system indenfor gratulationskort, gavepapir engros og gaveposer.

Kort tid efter etableringen i Sverige i 1997 kunne CardGroup notere en succes og velfunderet vækst, ekspansionen blev hurtigt udbredt til hele Skandinavien for sidenhen at blive en ægte international organisation.

CardGroups forretningskoncept er baseret på et nationalt franchisenetværk i hvert land. Herved kombineres ressourcerne fra det store firma med det lille firmas uovertrufne engagement og kendskab til det lokale marked: "All Business is local”.


    |      


CardGroup Danmark | Dønnergårds Allé 15 | 2670 Greve | Telefon: 4394 4455 | Telefax: 4394 4450 | E-mail: info@cardgroup.dkCopyright © CardGroup Denmark - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!