Forretningskoncept    Info til butikker    Profil    Bliv franchisetager    Kontakt    Gavepapir
  Card Group Danmark søger franchisetagere

13. juni 2024 - 13:49:18  

Print side   Tilføj til favoriter   E-mail side 

Franchise konceptet
Franchising er ikke nogen garanti for succes, men med et beviseligt succesfuldt format har du mulighed for at opnå maksimale fordele af afprøvede og testede metoder. Som ved en hver anden start af virksomhed kræver dette omtanke og planlægning.

Ved at være en del af vort franchisesystem reducerer du en stor del af risikoen ved at starte egen virksomhed.
Du får fordelene af råd og vejledning fra et erfarent lederteam og du får således direkte adgang til etablerede ledelses-, design- og marketingsystemer.

Et CardGroup franchise er en licens fra os til dig som franchisetager, om at kopiere og anvende vort forretningskoncept i dit distrikt. Franchisetager ejer sin egen lokale virksomhed og er således juridisk uafhængig, men har fordelene af gruppens know-how, produkterne og forretningssystemet.

Fokus er din lokale virksomhed, som du ejer og leder. Det er hårdt arbejde at opbygge den lokale CardGroup forretning, specielt de første 1-2 år. I hvor høj grad du vil få succes afhænger alene af dig og den indsats og det arbejde, du lægger i at opbygge den lokale forretning. Graden af succes er ligefrem proportional med den indsats du giver i opbygningen og vedligeholdelsen af din forretning.

Det kan ikke understreges tydeligt nok at den forretning som CardGroup driver ikke er en ”bliv hurtig rig” plan, men kan betegnes som en type lavrisiko forretning, der giver dig mulighed for at udvikle din egen virksomhed, der kan give en løbende indkomst til din virksomhed og dig selv.
Få mere information:

    |      


CardGroup Danmark | Dønnergårds Allé 15 | 2670 Greve | Telefon: 4394 4455 | Telefax: 4394 4450 | E-mail: info@cardgroup.dkCopyright © CardGroup Denmark - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!