Forretningskoncept    Info til butikker    Profil    Bliv franchisetager    Kontakt    Gavepapir
  Card Group Danmark søger franchisetagere

27. maj 2024 - 02:56:51  

Print side   Tilføj til favoriter   E-mail side 

Indtjeningsmuligheder
  1. I hvert distrikt er det muligt at have 175 - 250 butikker. I alle distrikter er der allerede lavet aftaler med en hel del butikker.
  2. Salget af fest- og gratulationskort pr. display varierer med butikstype og placering. Salget kan variere fra 25 kort pr. måned op til flere hundrede kort pr. måned pr. display. I visse butikker er det muligt at få flere varetyper eller displays ind.
  3. Det tager ca. 8 - 12 måneder at opbygge et godt netværk af butikker. Erfaring indhøstet over denne periode giver et godt grundlag for udvikling af din franchisevirksomhed. Dette betyder også at nogle butikker over tiden skal udskiftes med andre, for at forbedre resultatet.
  4. De faste omkostninger er minimale da virksomheden kan køres fra hjemmet af en person. En franchisetager har behov for en bil, en telefon og et lille areal til lager af varer og displays. For at kunne beregne den årlige netto indtjening, skal omkostninger til kørsel, formularer, telefon og lignende fratrækkes.
Få mere information:

    |      


CardGroup Danmark | Dønnergårds Allé 15 | 2670 Greve | Telefon: 4394 4455 | Telefax: 4394 4450 | E-mail: info@cardgroup.dkCopyright © CardGroup Denmark - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!